SAMBA SHOW UITLEGT:

Er is een prachtige dans afkomstig uit Brazilië genaamd Samba. De danseressen zien er mooi en sexy uit in hun bikini’s en met hun prachtige veren hoofdtooien. Onze samba show is zonder twijfel heel gezellig voor uw feest of evenementen.

Braziliaanse schoonheden, wilde muziek en schitterende kleding brengen de aanstekelijke sfeer naar uw feest. De vrolijke en energieke samba danseressen en dansers brengen altijd een glimlach op uw gezicht en dat van uw gasten. Wij bieden spetterende optredens van deze Braziliaanse dansstijl.

 PROFESSIONEEL;

Tijdens onze show voeren wij een uitdagende choreografie uit en daarna wordt het publiek uitgenodigd om ook mee te dansen met daarbij een polonaise. Dus niet twijfelen om onze mooie en sexy samba danseressen voor uw feesten te boeken.

Wij maken alles professioneel, omdat ons team de sleutel is naar goede resultaten. Wij vertrouwen 100 %  in ons team want wij hebben veel goede jaren ervaring. Passie, respect, goede choreografie, sympathie, serieus met onze klanten en kwaliteit zijn bij ons sleutelwoorden.

Wij stellen ons graag beschikbaar om met optredens, muziek, tropische shows, showband, feestversiering, feesttips, en nog vele andere activiteiten de gasten op uw feest een spectaculaire show te geven.

Ons team kan zich makkelijk aanpassen aan uw wensen, wij kunnen altijd meer dan een show presenteren, wij geven advies voor uw evenement en u kunt mooie danseressen of dansers boeken. Heeft u een voorkeur, laat u het ons weten. Wij zullen uw niet teleurstellen vanwege onze ervaring en professionele team.

OPTIES:

– U kunt vanaf 2 danseressen tot 20 voor grote evenementen boeken.
– Onze dansshow duurt 20 minuten per set en het is mogelijk 2 sets te boeken.
– Onze muziek wordt met iPod, usb, installatie en kan ook met brassband of uw eigen muziek.
– We zijn beschikbaar in heel Nederland, België, Frankrijk, Luxemburg, Duitsland, enz.

– Onze samba kostuums zijn kleurig en kunnen we aanpassen naar uw themafeest.

Klik Hier voor onze shows: